skip to Main Content

Zonnepanelen: duurzaamheid en kostenbesparing inéén

Vindt u het milieu een schone zaak, maar denkt u het liefst ook nog een beetje aan uw eigen portemonnee? Dan zijn zonnepanelen voor u een uitstekende keuze. JG Solar is dé specialist als het gaat om zonnepanelen in Deurne en de rest van regio Noord-Brabant/Limburg. Wij verzorgen alles voor u, van de volledige installatie tot de zonnepanelen van onderhoud voorzien.

Waarom zonnepanelen kopen?

Zonnepanelen zijn een van de meest populaire duurzame energiebronnen. En dat is niet zo vreemd, aangezien zulke panelen relatief snel en eenvoudig te plaatsen zijn op allerlei plekken. We zien ze dan ook vaak in het straatbeeld terug: op platte daken of schuine daken, woningen en bedrijfspanden, zelfs op dakkapellen en gevels. Het zonlicht dat de panelen opvangen, wordt omgezet in energie waarmee u uw woon- of werkomgeving van alle gemakken kunt voorzien.

Waar zonnepanelen aanvankelijk een dure aanschaf waren, is er tegenwoordig voor elke portemonnee wel een oplossing te vinden. Dankzij de ruime mogelijkheden kunt u ongetwijfeld zonnepanelen aanschaffen voor een prijs die binnen uw budget past. Zonnepanelen plaatsen is dus onderhand voor iedereen toegankelijk. En wanneer u vertrouwt op de expertise van JG Solar, bent u helemaal verzekerd van een goede investering.

Van installatie tot reparatie

Vanaf het begin denken wij met u mee, waarbij wij u voorzien van advies en desgewenst een berekening van de te verwachten besparing voor u maken. De volledige installatie nemen wij eveneens voor onze rekening. Mocht er in de loop van de tijd een probleem ontstaan, dan kunt u een beroep op ons doen voor het onderhoud van de zonnepanelen. Afhankelijk van het type zonnepanelen heeft u bij ons namelijk de mogelijkheid tot garantie tot wel 30 jaar! Onze storingsdienst staat zo snel mogelijk voor u klaar.

Zonnepanelen laten installeren of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Voor dit alles bereikt u JG Solar uit Deurne via tel. 085-6204800 of onderstaand contactformulier. Wij staan u spoedig te woord en plannen graag een afspraak met u in.

Back To Top
Call Now ButtonBel ons nu